tiistai 17. tammikuuta 2012

Facebookissa käydään jatkuvaa sananvääntöä kommunismi, fasismitermeistä ja kansallissosialismi-sanasta erilaisina natsitteluina


Facebookissa käydään jatkuvaa sananvääntöä kommunismi, fasismitermeistä ja kansallissosialismi-sanasta erilaisina natsitteluina. Tässä näyte:
 • Lehto Seppo SUL:n jäsenseuroja rasitetaan oheisella pakkomokutuksella. http://www.myclub.fi/email/myclub_esite.pdftörkeää mokutusta - Onko tämä moraalisesti kestävää kehitystä ja arvoillemme sopivaa aivopesua?
  3 tuntia sitten ·  ·  1

 • Esa Ahokas Garylta hyvin sanottu..
  noin tunti sitten · 

 • Lehto Seppo http://kavkazblogi.blogspot.com/ tosiasiaa Isrelista ja "palestiinalaisista"
  22 minuuttia sitten ·  ·  1 · 

 • Kamal Palani Jafi 
  Timo: Eli sinun mielestäsi Suomi ei ole yhtään rasistiseksi mennyt? Kuule mulla on oikeus sanoa mistä olen huolissani ja mistä en, siihen en tarvitse sinun Timo tai Halla-Aholaisten neuvoja! Tämä on minun maani myöskin, älä tuijota minun ni...Näytä lisää

  21 minuuttia sitten · 

 • Lehto Seppo Sallinet että nauramme joukolla väitteille fasismista ;) Eihän täällä osata edes italiaa ;I kuin harva. Fasismi oli ylevä aate ;) sehän sikisi Italian sosialismista. Kansallissosialismia ovat taasen edistäneet kansallinen sekoomus ja sosiaalidemokraatit ;).
  19 minuuttia sitten ·  ·  1

 • Lehto Seppo Nimesi Kamal ;) on suomalaiselta adjektiivilta kuulostava ;) .. mielikuvia syntyy kaikesta ;) kuten käyttämästäsi "fasismi"-termistä. Sitä eivät täällä viljele kuin aidot vihtahousukommarit ;)
  18 minuuttia sitten ·  ·  1

 • Kamal Palani Jafi Se että ihminen saa tuomion käräjiltä, niin sekään ei riitä syyksi enään, että on rikkonut lakia. Minä kunnioitan lakia, teen töitä ja viihdyn täällä Suomessa, mutta en aijo sietää tommosta asennetta, sillä tämä on minunki maani. Vai onko se niin, että vain valkoisilla on oikeus asua Suomessa Lehto?
  15 minuuttia sitten · 

 • Lehto Seppo Kuvasi perusteella vaikutat "valkoiselta" kuin lumi ;) vai miksikä itsesi määrittelet ;)?
  12 minuuttia sitten · 

 • Kamal Palani Jafi Sanoisin kyllä ylpeänä että olen kommunisti, jos olisin vaan, mutta kun en ole niin ei voi mitään :D Joillakin tahoilla on edelleenki jäänyt se vanha käsite aivoihin, että vasemmistolainen on neuvostoliittoa kannattava kommunisti :D
  12 minuuttia sitten · 

 • Lehto Seppo Kun rapsuttaa ko. "vasemmistoliittoa" niin skp-kommarit sen takana ovat ja osa vielä tiukasti ohjaamassa neuvostososialismin kaadutta tästä silvotusta tynkä-suomesta uutta neuvostohelvettiä ja uusien kansojen kotia = Homo sovjeticus finlandija
  10 minuuttia sitten · 

 • Lehto Seppo Vanhassa testamentissa on luettavissa Baabelin kohtalo
  9 minuuttia sitten · 

 • Kamal Palani Jafi Sis tottakai historia voi ollakkin sellainen, että siihen on liittynyt kommunismia, mutta ajat on muuttuneet hyvät ystävät. Ne vanhat ajattelijat ovat joko SKP:ssä tai jossainki mualla, mutta esim Vasemmistoliitto tai SDP, niin heillä ei käytännössä ole mitään tekemistä enään kommunismin kanssa. Sosialismin kanssa on, mutta se onkin jo aivan eriasia.
  8 minuuttia sitten · 

 • Lehto Seppo Jos arvostat sosialismia niin miten voit morkata fasismia;)? Italian sosialistipuolue vaihtoi nimensä Fasismipuolueeksi ja Saksassa NSDAP oli oikea Niinistön ja Demarien Saksan kansallissosialistinen työväenpuolue. Noilla arvoilla sinun pitäisi äänestää Sauli Niinistöä ;)
  noin minuutti sitten ·  ·  1


-------------

http://gegen-bolsevismus.blogspot.com

------------------

Ei kommentteja: