sunnuntai 5. helmikuuta 2012

Tampereen punikkiyliopisto jälleen Stalinin ja kommunismin asialla Aamulehden kanssa. Mitä tehdään näille historiamme ja todellisuutemme vääristelijöille? Annetaan Suomen Akatemiarahoitusta .. voi vittu

Mitä muuta voit odottaa kuin mädätysuutisisointeja ja vaikenemisia esim. Ruotsin tilanteesta ja sen mätäpesistä kuten Malmö, kun valtio rahoittaa punikkiyliopistoakin oheiseen tapaan mitä Aamulehden Sunnuntaiosiossa 5.2.2012 käy ilmi.

Mitä tehdään näille historiamme ja todellisuutemme vääristelijöille?  Annetaan Suomen Akatemiarahoitusta .. voi vittu

Vesa Vanhalakan haastattelema Punikki yliopiston Pertti Haapala on stalinistisen maailmankatsomuksen äänitorvi: "Suomalaisten on aina ollut vaikea sulattaa sitä, että olimme "väärällä puolen" ja hävisimme Saksan rinnalla. Lopuksi kävi meille kuitenkin melko hyvin. 
- Meidän on syytä olla erittäin tyytyväisiä siiteä että meitä ei rangaistu paljon pahemmin kuin muualla tapahtui"


- Helvetti mikä yliopistollinen ja asenteellinen aivopieru. Stalin oli Saksan liittolainen talvisodan aikaan. Ranska oli Saksan liittolainen ja sai pitää siirtomaansa ja menettämättä alueitaan Englannille.

Lähde: Aamulehti = KGB-pravdan äänitorvi ja punikkiyliopisto kurapieru-uutisia Sunnuntailiitteessä tänään: Suomi-kuva uusiksi-otsikolla

--------------------------------
http://gegen-bolsevismus.blogspot.com
------------------